Tisk na majice – direktni sitotisk in DTF tisk

Preveri …

Tiskamo manjše naklade od 1 kos dalje

v najsodobnejši tehniki DTF tisk (print na poseben papir in prenos s toplotno prešo na majice): za dekliščine, fantovščine, zabave, promocije, kar tako, za hec …
Na svetle in temne majice. Minimalna količina 1 kos.

Tisk na majice v večjih količinah

tiskamo v tehniki direktni sitotisk (sitotisk majic) ali s sitotisk oz DTF preslikači. Tehniko tiska izberemo glede na motiv.
DTF tehnika je trenutni trend v tiskanju majic. Motivi imajo neverjetno majhne detajle in so pralno obstojni, pod pogoji, kot so na všiti tekstilni etiketi.

Tisk na bombažne vrečke

Direktni tisk je v primerjavi s tiskom s preslikači mehkejši na otip, predvsem nima plastičnega otipa.

S preslikači
(sitotisk ali DTF) pa dosežemo večjo barvno pokritnost na temnih tekstilih. Intenzivnejše barve!
Še tako majhni detajli so v DTF tehniki izvedljivi.

Motiv potiskan v direktnem sitotisku lahko likamo, motive potiskane s preslikači likamo po notranji strani. Likanje čez motiv bo uničilo motiv in likalnik! Vse tehnike so pralno obstojne. Priporočljivo je, da majice peremo obrnjene navznoter. Sušenje v sušilnem stroju pa nikakor NI PRIPOROČLJIVO! V sušilnem stroju je previsoka temperatura, tisk bo RAZPOKAL!

Pošljite povpraševanje

Majice

BARVNE majice Sol´s Regent; Stedman ali Fruit of the loom, 100% bombažne, 155g majice.
Cena: 2.70 EUR + ddv (z davkom 3.30 EUR) – priporočena prodajna cena proizvajalca.

Unikatne majice! (t-shirt)

Tisk na majico vključno s klasično bombažno majico:

  • bombažna majica in barvni print motiva (enostransko) po vaši želji 20,00 Eur (davek vštet).
  • kvalitetna bombažna majica z elastanom in barvni print motiva (enostransko)
    po vaši želji 25,00 Eur (davek vštet).

Za večje količine oz dvostranski tisk, cena po ponudbi!

Na email bojan@stiskaj.si pošljete barvno ali črnobelo sliko primerne kvalitete (jpg visoke resolucije vsaj 200 dpi) v merilu 1:1 z vsemi ostalimi podatki o naročniku (kontakt telefon, naslov, število, velikosti, barva majic) in potiskane majice vam pošljemo po povzetju na vaš naslov. Lahko pa jih prevzamete osebno v naši tiskarni med delovnim časom.

Slika manjša od 200 kB ni primerna za kvaliteten tisk. Minimalni pogoj za kvalitetno sliko je velikost datoteke vsaj 500 kB.
Upoštevajte, da slika velikosti recimo 20 kB ne vsebuje nobene informacije. Slike manjše resolucije so ponavadi dovolj dobre za prikaz na ekranu monitorja, a zdaleč ne dosegajo kakovosti za tisk!

Večje količine majic!

Tisk na majice v večjih količinah v enobarvnem ali večbarvnem tisku (multicolor). Enobarvne motive tiskamo s sitotisk preslikači, večbarvne motive s najnovejšo tehniko DTF (direct to film). S posebnim printerjem v visoki resoluciji, z vsemi najmanjšimi detajli, sprintamo preslikače, katere potem s toplotno prešo preslikamo na tekstil. Tehnika je primerna za skoraj vse materiale (bombaž, poliester, elastan, …). Tako za svetle kot temne tekstile, saj so motivi lahko podloženi z belo podložno barvo. Motivi so odlično pralno obstojni.

Ob normalni uporabi bo tisk (motiv na majici) zdržal toliko kot majica. Pranje na 40º celzija z blagimi detergenti. Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo! ODSVETUJEMO! Majica se bo v sušilnem stroju skrčila. Motive likamo preko bombažne krpe ali majice obrnemo navznoter.

Cena tiska majic je odvisna od števila barv tiska, pozicij motiva (rokav, spredaj, zadaj, na bok …)
Za pripravo ponudbe potrebujemo:
– količino majic
– bele ali barvne
– število pozicij tiska (spredaj, zadaj, rokav, …)
– velikost tiskanja
– barvni ali enobarvni motiv
– za pripravo točne ponudbe je dobrodošla vaša predloga za tisk

Večje količine tiskamo tako na svetle, kot temne majice v tehniki sitotiska (direktni sitotisk ali preslikači). Za konkretnejšo ponudbo pošljite povpraševanje na bojan@stiskaj.si. V povpraševanju navedite količino, ali gre za svetle, temne majice, število barv tiska ter število pozicij tiska (kam se tiska). Priprava ponudbe je z vaše strani neobvezujoča. Ponudbo (ceno) lažje pripravimo, če nam pošljete motiv. In pa seveda, že zaradi bontona, ne pozabite svojih kontaktnih podatkov. Odgovorimo v roku dveh dni. Pred novim letom za pripravo ponudbe včasih tudi dlje.

Okviren cenik tiska na majice

1 barva
2 barvi
do 20 majic
PAVŠAL
35,00 EUR
50,00 EUR
PRIPRAVA
25,00 EUR
40,00 EUR
21-50
cena po odtisu
0,80 EUR
1,20 EUR
51-100
cena po odtisu
0,75 EUR
1,10 EUR
101-200
cena po odtisu
0,70 EUR
1,00 EUR

Pošljite nam

Kaj & kam tiskamo …

Tisk na majice

Koledarji

Skodelice

Digitalni tisk

Vžigalniki

Kemični svinčniki

Dežniki

Vse ostalo 🙂